Termeni și condiții

Compania ”WINE TRIP” SRL, INDO 1018600040154, cu sediul pe str. Meșterul Manole 14/1, mun. Chişinău, Republica Moldova, stabilește Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.grillpub.md și toate condițiile de achiziționare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului www.grillpub.md de către Utilizator, constituie ACCEPTAREA condițiilor și respectarea acestora. www.grillpub.md își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și condițiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. 

 

Termeni principali:

Sitewww.grillpub.md este o platformă web, destinată pentru partea informațională, sortimentul meniului, efectuarea comenzilor, achitarea online, evaluarea bucatelor consumate.

Cabinet personal – cabinetul utilizatorului, unde se reflectă starea contului, statistica procurărilor, evaluarea bucatelor consumate.

Card GRILL PUB – Card de plastic cu număr de identificare unic personalizat. Se utilizează pentru acces la Site, efectuarea comenzilor online.

Comanda prealabilă individuală – comanda pentru achiziționarea bucatelor, unde fiecare utilizator își efectuează de sine stătător comanda sa pentru ziua și ora respectivă.

Comanda prealabilă de grup – comanda la bucate pentru prânz, se efectuează de către o persoană împuternicită de a face comenzi pentru o secție/filială pentru ziua și ora respectivă.

Program de lucru – procesul de lucru pe Site este posibil 24/24.

Termen limită pentru comandă – timpul limită pentru a efectua comenzi pentru a doua zi (By default până la 17:00 ziua curentă).

Anularea comenzii – timpul limită în care Utilizatorul din careva motive poate anula comanda efectuată anterior (în ziua curentă până la 09:00).

Achitarea online – după efectuarea comenzilor de pe Site, Utilizatorul accesează butonul achitării online, trece pe pagina băncii “VICTORIABANK” S.A. și execută achitarea.

Livrarea comenzilor – se efectuează în baza comenzilor prealabile. La primirea comenzii, Utilizatorul trebuie să verifice cantitatea de bucate din comandă și aspectul corespunzător.

Finalizarea procesului de comandă  – se consideră momentul de predare - primire a comenzii efectuate pe Site. În cazul în care Utilizatorul a plasat preventiv comanda, dar nu s-a prezentat să o ridice, acesta se obligă să achite comanda nepreluată.

Evaluarea bucatelor – fiecare Utilizator are dreptul de a evalua bucatele consumate, unde la rândul său această informație va ajuta pentru sporirea calității serviciului prestat.

Prețul – prețurile la bucate reflectate de pe Site. La autentificare, Utilizatorul beneficiază de prețuri speciale cu reducere.

Meniu – Sortimentul total de produse, unde sunt reflectate pozițiile de bucate divizate pe grupe.

Calendar – destinat pentru îndeplinirea comenzilor la bucatele solicitate în ziua respectivă.

 

Responsabilități:

  1. Utilizatorul, efectuând comanda, își exprimă acordul de a primi serviciile Prestatorului și să achite pentru ele.
  2. Prestatorul se obligă să execute comanda prealabilă a Utilizatorului, să livreze comanda în timpul stabilit din contract.
  3. Utilizatorul confirmă, că nu va utiliza serviciile în scopuri nelegitime, frauduloase, de asemenea nu va permite acest lucru nici persoanelor terțe. În timpul utilizării serviciilor, Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.
  4. Utilizatorul nu poate copia, reedita, plasa, publica, să demonstreze, să corecteze, să modifice, să efectueze careva acțiuni cu conținutul site-ului.
  5. Confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului se prelucrează în conformitate cu legea “Cu privire la protejarea datelor personale” nr.133, din 08.07.2011.
  6. Site-ul www.grillpub.md cu întregul conținut (materiale, texte, imagini, fotografii) este protejat cu drept de autor, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.
  7. Site-ul www.grillpub.md are dreptul să utilizeze tehnologia «cookies», primește informația despre IP-adresa vizitatorului site-ului, informația dată nu se utilizează pentru identificarea persoanei vizitatorului.